NiclasMartinssons JohanOlesen AndreasÅgren RichardRydell

HELLA MUCH O' YEAAH

sööörry homes

vi har vart för upptagna senaste två-tre månaderna med att leva livet å sånt, ings bloggkungar riktigt.
all good things come to an end. idag har vi sagt hejdå till richard som flyger till toronto för att möta upp med sin beloved Ashley, tjejen som oturligt nog bröt nacken när vi gjorde park laps för ett tag sedan, där han stannar i cirkus två veckor. resten av oss dudes kickar hem om så tidigt som 8 dagar. börjar kännas i kroppen, konstigt när man gjort sig så hemmastadd här.  overkligt nästan. alldeles för mycket nya vänner från olika kontinenter och länder världen över att lämna bakom sig. förhoppningsvis är vi tillbaka här om sju månader igen och då stannar över hela sommaren. tydligen så är stället ännu vildare under sommarmånaderna med lake parties, wakeboarding, galna snowboardparker och mountain bike.

senaste veckan har det vart telus festival i whistler vilket innebär sjukt mycket folk, snowboard-och skidtävlingar med alla proffs från världen över, igår såg vi skidor slopestyle med bland annat bobby brown, henrik harlaut, tom wallisch, sammy carlson, jacob wester. imorgon smäller big air tävling av på en tokigt stor kicker. efter det bär det av till the end party där RJD2 mfl spelar till fyra på morgonen.
vart sjuka artister här denna veckan, tre konserter dagligen, bland annat dilated peoples och classified. solsken, musik och öl ay dayy, rad times!

våra aussie boys som vi hängt en himla massa med bokade flygbiljetter till europa häromdagen, i juli svänger dem förbi sverige och hänger med oss i två veckor. vi tänker: visa dem västkusten under seglarveckan, dricka öl, röka cigg, veva som brats.

förhoppningsvis dyker lite bilder upp i dagarna, finns även på facebook, om inte så hörs vi!
peace out sweden!

/ johan

Kommentarer
Postat av: Rasmus Lindström

Hejsan, hoppas allt är bra idag!Jag har varit inne på din blogg (bombdotcom.blogg.se) några gånger den senaste tiden och jag måste säga att jag tycker att den är riktigt, riktigt bra.Jag jobbar själv med en sajt som heter Luftgrop (www.luftgrop.se), där man kan söka efter billiga flygbiljetter och snart även hotell och charterresor.Siten är 9 år gammal men jag har precis gjort om mer eller mindre allt.

Jag kommer att lägga upp en rubrik på Luftgrop som heter Våra Bloggvänner. Här kommer våra besökare enkelt kunna hitta riktigt bra resebloggar och jag skulle väldigt gärna vilja att du finns med. I utbyte skulle vi vilja ha en länk hos dig i sidfoten eller i menyn.Det hade varit jätteroligt om vi kunde påbörja ett samarbete, lägg gärna ett mail!Hälsningar,Rasmus Lindström

Luftgrop.serasmus.lindstrom@gmail.com

2011-04-29 @ 15:22:44
Postat av: Whistler

Grym blogg. Testa gärna att blogga på Whistler.se

2011-07-18 @ 22:28:49
URL: http://whistler.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Blogg listad på Bloggtoppen.se